Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Empresa

edificis en venda barcelona

Que fem

Som una empresa d’indubtable èxit i prestigi per la nostra evident capacitat analítica i de meticulositat, la qual ens permet desenvolupar una sensibilitat especial a l’hora d’entendre i gestionar les necessitats dels nostres clients per aconseguir els seus objectius. I, amb Invermix, aquests sempre són exitosos. En adaptem, en cada moment, als canvis i circumstàncies del sector immobiliari d’inversió.

edifici en venda Barcelona

Qui som

Som, sens dubte, un referent en el sector de les inversions immobiliàries. Estem especialitzats en la compra i venda d’edificis residencials d’ús turístic i comercial, hotels, albergs, locals comercials i solars.

Invermix és una companyia amb una dilatada experiència en la compra i venda d’edificis a Barcelona i a d’altres ciutats europees, la qual cosa ens porta a ser una empresa molt valorada per la seva professionalitat, el seu rigor, la seva discreció, la seva constància i el seu tracte directe amb tots i cadascun dels nostres clients, ja siguin propietaris o inversors.

Actualment, l’objectiu dels nostres clients inversors és family’s office, fons d’inversió, promotors, capitals privats i particulars.

edificis en venda barcelona